Drobečková navigace

Svatební dar ze sklárny Moser

Křišťálové sklo se značkou Moser je už více než sto šedesát let vyhledávaným svatebním darem.

V běhu času neztrácí ani na kráse, ani na hodnotě. Stejně jako skutečná láska. Proto má své trvalé místo nejen na českých, ale také na nejznámějších světových seznamech svatebních darů (např. Bloomingdale’s, Bergdorf Goodman, Neiman Markus, Scully and Scully).

Křišťál ze sklárny Moser je symbolem exkluzivity a luxusu. A také společenského statusu, vždyť jím byli obdarováni i novomanželé z královských rodin. Za všechny jmenujme anglickou královnu Alžbětu II. a prince Filipa, kteří dostali jako svatební dar nápojový soubor Splendid (u příležitosti jejich diamantové svatby byl pak doplněn o další kusy) nebo španělského krále Filipa a jeho ženu Letizii, kteří byli obdarováni broušenou mísou a jejich svatební tabuli zdobily poháry z kolekce Copenhagen.

Kolekce Splendid

Něha, krása, jedinečnost

Mezi nejoblíbenější nápojové soubory patří vedle těch již zmíněných například secesní kolekce Paula (obzvláště podjímaná růžovou), do krajkové rytiny zahalená Maharani, vášnivá Lady Hamilton nebo elegantní Royal.

Nádherným darem jsou také vázy – ať již z čirého křišťálu nebo v proslulých moserovských barvách. Z historického dědictví Moseru jsou to například vázy Gloria, Purity nebo Eternity, které ani po sto letech neztratily nic na svém půvabu. Ze současného designu je to pak kolekce Čtyři roční období navržená významným sklářským výtvarníkem Jiřím Šuhájkem. Velmi populární je také Hruška od designéra Lukáše Jabůrka, který je zároveň autorem skvostu přímo stvořeného pro svatební den – ručně foukaného a precizně vybroušeného křišťálového srdce. Z úplných novinek jsou to něžné vázy Harmonic či Dotty od uměleckého ředitele sklárny Jana Plecháče.

Váza Fungi

Monogramy nebo datum svatby

Aby byl křišťálový dar z Moseru skutečně osobní, nabízíme, že ho ozdobíme monogramy novomanželů či datem svatby. Podle přání je vygravírujeme na jakoukoliv nápojovou kolekci, a to buď na kalíšek či na dno sklenky. Na dekorativní vázy naši mistři rytci vyryjí libovolný motiv dle zadání nebo některý z MyMoser konfigurátoru, který najdete zde.


K vašim službám

Omlouváme se, ale tyto webové stránky nejsou optimalizovány pro tento prohlížeč. Použijte prosím aktuální verzi prohlížeče Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge, popř. Safari.