Drobečková navigace

Sonnet: online kolekce pro rok 2023

Každý rok získá jeden z našich nápojových setů výjimečnou pozici a stane se hlavní online kolekcí. Pomyslný titul letos nese Sonnet, nápojová souprava, která vznikla s myšlenkou vyvážit prostým designem komplikovanou dobu. Po celý rok 2023 ji můžete zakoupit za zvýhodněnou cenu.

Prostá a přesto dekorativní

Ingrid Račková a David Suchopárek společně tvoří designové studio IRDS. Když měli v roce 2003 navrhnout pro naši sklárnu nápojovou kolekci, rozhodli se pro zdánlivě jednoduchý tvar. Jednotlivé prvky jejich kolekce Sonnet proto spoléhají jen na čistotu moserovského křišťálu a precizní brus. Autoři tím chtěli do našich komplikovaných životů vnést pocit klidu a rovnováhy.

 To, co při pohledu na kolekci vypadá samozřejmě, je však ve skutečnosti velmi technicky náročné. Mistr brusič musí mít pevnou ruku, velké zkušenosti a smysl pro detail. Výsledkem je elegantní set, který se hodí do moderního i klasicky pojatého interiéru.

 

Čirý nebo barevný křišťál? A co třeba obojí?

„Pracovat s moserovskými barvami je nádherné, ale i složité. Jsou totiž jako osobnosti a není snadné docílit toho, aby si rozuměly se zamýšlenou podstatou,” popisují práci pro Moser výtvarníci ze studia IRDS. V kolekci Sonnet se jim to ale jednoznačně podařilo. Nápojový soubor má svůj osobitý styl, který zdůrazňují právě typické odstíny karlovarského křišťálu. Kombinovat tak můžete nejen sklenice na nejrůznější druhy nápojů, ale i čiré sklo s jeho tónovanými variantami. 



Abyste se cítili příjemně

K pohodovému zážitku s drinkem napomáhá i tvar sklenic. Odlivky (tumblery i highbally) jsou extrémně příjemné v ruce a dobře se drží i ženám. Jsou totiž menší, než je u našich kolekcí běžné. I to jistě přispívá k neutuchající popularitě této soupravy. Letos slaví už dvacet let od svého vzniku a za tu dobu našla své příznivce po celém světě, třeba i v zemích orientu. Mezi její majitele patří například panovnické rodiny v Saudské Arábii nebo ve Spojených arabských emirátů.

 

Online kolekce roku za jedinečnou cenu

Stejně jako každá naše online kolekce roku přináší i Sonnet zákazníkům 30% slevu na všechny produkty z této řady. Sestavit si tak můžete svůj velmi osobní set nejrůznějších typů sklenic i jejich barev za zvýhodněnou cenu.

Přejít na kolekci


K vašim službám

Omlouváme se, ale tyto webové stránky nejsou optimalizovány pro tento prohlížeč. Použijte prosím aktuální verzi prohlížeče Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge, popř. Safari.