Drobečková navigace

Moser slaví 30. výročí s 30 křišťálovými srdci

Radosti i strasti, vítězství i prohry – sklárna Moser byla u toho, když se psaly české dějiny. V časech dobrých i těch horších jsme ale v Karlových Varech vždy měli být na co pyšní.

Naši mistři i designeři totiž vždycky přicházeli s novými kreativními nápady. Je to už 30 let, co mohou moserovští umělci tvořit svobodně, a to je číslo úctyhodné. Chtěli jsme ho proto oslavit výjimečně, něčím, na čem se budeme moci podílet společně.

A proto jsme dali hlavy i ruce dohromady s Nadací Dagmar a Václava Havlových VIZE 97. Výsledek nemohl být ničím symboličtějším než srdcem – křišťálovým kusem v barvě trikolóry s vypískovaným podpisem. Není třeba dlouho hádat, o koho jde. Na srdci se vyjímá jméno Václav Havel.

Nejsou to tedy srdce jen tak ledajaká. I proto ani tady nechybí symbolika. Je jich jen třicet a každé z nich se pyšní vlastním číslem limitované editace a certifikátem, který dokládá jeden krásný cíl.

Z každého prodaného kusu totiž věnujeme 30 % právě na Nadaci Dagmar a Václava Havlových. I proto jsme tento kus nemohli pojmenovat jinak než „Srdce na dlani.“

26. listopadu slavnostně předáme zvětšenou repliku srdce paní Dagmar Havlové a od tohoto momentu bude v prodeji i všech 30 kusů. Jeden z nich můžete mít i Vy – i Vy můžete přispět na dobrou věc a zároveň získat symbol, který Vám navždy bude připomínat 30 let české svobody.


K vašim službám

Omlouváme se, ale tyto webové stránky nejsou optimalizovány pro tento prohlížeč. Použijte prosím aktuální verzi prohlížeče Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge, popř. Safari.