Drobečková navigace

Z KARLOVÝCH VARŮ DO DUBAJE

Že sklo nemá hranice – to věděl už Ludwig Moser, jako mladý západočeský rytec.

A hned od počátku své kariéry to prokazoval v řemesle i v mezinárodních vztazích a obchodě. Od Moserovy první sklářské prodejny na kolonádě v Karlových Varech tak naše sít stále roste, už více jak 160 let.

A nově teď na mapě Moser přibyde další důležitá lokace. Naše sklo se stane novou perlou pouště – míříme totiž do Dubaje! Spojení to není vůbec náhodné. Sklo Moser totiž mělo v tomto regionu vždy své místo na královský stolech. S Blízkým Východem tak udržujeme úzké vztahy už od dob, kdy se Ludwig Moser a jeho syn Leo pustili do personalizovaných zakázek na míru. A Dubai, jako jedno z nejdynamičtější měst na světě, je ideálním místem pro rozvíjení této tradice.

Prodejní galerie v DUBAI DESIGN DISTRICT nabídne celou škálu sklářského umění Moser – od unikátních tvarů, dechberoucích odstínů podjímaných barev, až po precizní díla mistrů rytců a brusičů.

Navštivte nás a ztraťte se na cestách v kráse Moser skla. Těšíme se na vás.


K vašim službám

Omlouváme se, ale tyto webové stránky nejsou optimalizovány pro tento prohlížeč. Použijte prosím aktuální verzi prohlížeče Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge, popř. Safari.