Drobečková navigace

PŘEDPREMIÉRY NA PŘÍKOPECH

Jedním z míst, kde probíhá Designblok 2020, je i prodejní galerie Na Příkopě. Navštivte naši prodejnu a prohlédněte si v předpremiéře také některé naše novinky pro rok 2021.

Prodejní galerii Na Příkopě najdete v prostoru pasáže Černá růže, která je zapsána v památkovém seznamu jako skvost meziválečné moderní architektury.

Moser tu nabízí svá díla už 95 let. Nyní zde najdete například jednu z našich novinek, rozšíření veleúspěšné kolekce Hruška. K masivní původní váze jsme už dříve přidali její dvě menší verze a nejnověji se set rozšiřuje i o mísy. K vidění budou také nové mísy Arktik, které vycházejí z nejpřirozenějších tvarů skla – kapky a koule. Kromě čirého křišťálu jsou pro ně typické odstíny akvamarínu a berylu a v kombinaci s brusem vytvářejí dojem ledových drahokamů. A pokračujeme také v oživování moserovské historie. Série Refresh představuje klasické vázy s energií nových barev a s novou identitou tvarově prodloužených variant. Budou se vyjímat v minimalistickém i klasickém interiéru.

Provozu prodejní galerie Moser se poslední protiepidemická opatření nedotknou. Těšíme se na vaši návštěvu i v této náročné době.

3D prohlídka expozice v rámci Designbloku 2020


K vašim službám

Omlouváme se, ale tyto webové stránky nejsou optimalizovány pro tento prohlížeč. Použijte prosím aktuální verzi prohlížeče Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge, popř. Safari.