Drobečková navigace

Moser a Jose Pizarro

José Pizarro, věhlasný španělský šéfkuchař žijící ve Spojeném království, chtěl pozvednout sherry, které se na celém světě podceňuje a slabost pro něj mají zejména Britové.

Ve spolupráci se značkou Moser se rozhodl navrhnout sklenice, které chuť sherry pozvednou na úplně jinou úroveň chuti a estetického vjemu. José Pizarro k návštěvě Moseru říká: „Rukodělný křišťál z Moseru podle mě patří k nejkrásnějším na světě, a tak jsem si zatoužil rozšířit sbírku.“ Jedinečnost Moseru spatřuje i v tom, že používá bezolovnatý křišťál, který je ručně zpracovaný. Během návštěvy ho také napadlo, že je to skvělá příležitost, změnit zažité sklenky na sherry, které Britové používají a po konzultaci s designérem Petrem Larvou byla spolupráce na světě. První sklenky z této kolekce už slaví úspěch v Josého restauracích ve východním Londýně. Sklenice budou dále prezentovány i na velkolepé akci, která se v květnu odehraje na španělském velvyslanectví v Londýně kam přijala pozvání celá řada celebrit.


K vašim službám

Omlouváme se, ale tyto webové stránky nejsou optimalizovány pro tento prohlížeč. Použijte prosím aktuální verzi prohlížeče Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge, popř. Safari.