Drobečková navigace

Dražili jsme: Moser na Forbes filantropické galavečeři

Každý slaví narozeniny jinak a hlavně po svém.

Česká verze magazínu Forbes má za sebou osmou sezonu a oslavu pojala typicky – byznysově, ekonomicky, ale jak je magazínu celosvětově vlastní, i filantropicky. No a protože sklo spojuje, Moser byl na networkingu předních českých osobností byznysu s cílem pomoct dobré věci hrdým partnerem.

Filantropická galavečeře Forbes se konala ve čtvrtek 28. listopadu v pražském Rudolfinu a karlovarské sklo na akci skutečně spojovalo. Celý večer byl laděný do smaragdově zelené, a to je barva, která Moseru tyto Vánoce jednoznačně sedne. Více jak 200 hostů hned u vchodu naladila hra světel mistrovských brusičských kusů z kolekce Stones a konverzaci u stolů navozovaly krásné vázy BeautyTwist.

Moser ale zdaleka jen netvořil atmosféru s oslnivou výzdobou. Zapojili jsme se i oficiálně – v roli partnera akce sklárnu představil její ředitel, František Schneider, jehož projev nenechal nikoho na pochybách, že Moser team pro sklo žije. Jeho zprostředkování náročnosti výroby skla a každodenní práce na huti zřejmě zaujalo i hosty.

Během následující charitativní dražby se totiž podařilo získat neuvěřitelných 23 355 000 Kč, z čehož příspěvek z položky Moser byl druhý nejvyšší v hodnotě 5,2 mil. Kč. A co jsme to mezi umělci, jako jsou Pasta Oner nebo Musa, dražili? Budete se možná divit – ani vázu, ani set sklenic, dokonce ani umělecký rytecký objekt, jak by se dalo tušit.

FORBES galavečer, charitativní dražba, Moser

Tomáš Čupr, který Moser příspěvek koupil, se vypraví osobně do Karlových Varů. Čeká ho totiž zážitek vskutku originální, na jehož konci vznikne světový unikát, který nikdo jiný nevlastní. Majitele doručovatelské společnosti s potravinami totiž čeká zážitek přímo na huti – a to výroba křišťálového kusu od píky – od nákresu až po vyfouknutí. To vše samozřejmě pod vedením „karlovarských zkušených“, našeho mistra skláře Zdeňka Drobného a uměleckého ředitele Petra Larvy.

Blíží se Vánoce a my musíme říct, že Filantropická galavečeře magazínu Forbes byla večerem opravdu povznášejícím. Byl to večer nových setkání a inspirace.

FORBES, galavčer, charitativní dražba, Moser


K vašim službám

Omlouváme se, ale tyto webové stránky nejsou optimalizovány pro tento prohlížeč. Použijte prosím aktuální verzi prohlížeče Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge, popř. Safari.