Drobečková navigace

50 LET S MOSEREM: NAVŠTIVTE ART SESSION JIŘÍHO ŠUHÁJKA NA STAROMĚSTSKÉM NÁMĚSTÍ

Jak promlouvá čas prostřednictvím křišťálu a co všechno může vzniknout za půl století sklářského spříznění duší?

TO VŠECHNO UKAZUJE SOUHRNNÁ PRODEJNÍ VÝSTAVA DĚL, KTERÉ ZA SVOU PLODNOU KARIÉRU NAVRHL PRO SKLÁRNU MOSER SVĚTOZNÁMÝ SKLÁŘSKÝ VÝTVARNÍK JIŘÍ ŠUHÁJEK.

„Sklárna Moser je pro mě na prvním místě. Jde o prostor, který má svá specifika. Barevnost, technologie broušení, malby apod. A to mě baví.“

Jiří Šuhájek vždy dokázal ocenit a vyzdvihnout unikátní aspekty křišťálu Moser, a jeho tvorba z Karlových Varů tak skutečně zahrnuje celou řemeslnou paletu.

Průřez návrhy nejrůznějších technik, tvarů a barev nyní můžete shlédnout i vy – až do 5. 4. 2020 na výstavě Art Session Jiřího Šuhájka v Galerii Moser na Staroměstském náměstí.

V unikátních historických prostorách jsou k vidění například objekty jako: Motýlí křídla, Bariel, Wings, Lotosový květ, Čtyři roční období nebo Čtyři živly. A mezi tradičními Moser ikonami z portfolia Jiřího Šuhájka je pak k nepřehlédnutí i autorova zbrusu nová kolekce Spheres, která neobvykle kombinuje tvarosloví hran s koulemi a dosahuje tak magického prohloubení Moser barev. To musíte vidět sami!

Kolekce Spheres

Vypravte se do Galerie Moser a pořiďte si jedinečnou hru křišťálu, světla a barev v podání Jiřího Šuhájka jen pro sebe.


K vašim službám

Omlouváme se, ale tyto webové stránky nejsou optimalizovány pro tento prohlížeč. Použijte prosím aktuální verzi prohlížeče Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge, popř. Safari.